речник контакт

Изменет режим на сообраќај во центарот на градот заради Питијадата

8-ми септември во еден дел ќе биде затворена а улиците Гоце Делчев и Страшо Пинџур ќе бидат двонасочни

Петар Печков

Од утрово, четврток до понеделник на пладне во централното градско подрачје ќе има  изменет времен режим на сообраќај.

Улицата 8-ми септември од Сармаале до Кружниот тек е затворена за сообраќај.

Затоа пак улиците Гоце Делчев и Страшо Пинџур се двонасочни. Овој изменет режим нa сообраќај е одобрен оd МВР.  

АНКЕТА »

Колку сте задоволни од настапот на македонските репрезентативци на ЕП во одбојка?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »