речник контакт

Илинден 1955 го напаѓа Младост ОФЛ

Во локалното дерби во Башино село победа за Илинден 1955. Недела дерби играат прво и второ пласираниот , Илинден 1955 и Младост

Петар Печков

Резултати петто коло на Општинска фудбалска лига


Гемиџии – Форца нова   .          1:1
Бирлик -  Богомила                    3:0  служб.
Младост – Башкими                  2:1
Илинден БС – Илинден 1955   2:4
Горски – Мартолци                   0:3
 
Слободна беше екипа на Интернационал

 Т А Б  Е Л А  по петто коло
1.Младост                     5      4      1      0       11:2          13
2.Илинден 55                5     3      1      1          8:4          10
3.Форца Нова                5      2      1      2         9:8             7
4.Башкими                     5      2      1      2       10:20          7
5. Интернационал           4      2      1      1        11:5           7
6. Гемиџии                     4      1      3      0          6:5            6
7. Илинден БС               5      1     1      3        11:11          4
8. Бирлик                       4      1      1     2         7:8            4
9. Мартолци                  4      1      1     2         6:7            4
10. Горски                      5       1     0     4        5:14           3
11. Богомила                  4      1      0     3         3:7            3

 Илинден 1955- Младост             Башино село недела 14,30 ч.
 Богомила – Гемиџии                   Богомила недела 11ч.
Интернационал – Горски          Велес сабота  14ч
Башкими - Брилик                     Чашка  недела 13,30 ч
Слободна екипата на Форца нова

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »