речник контакт

Интернет телефон Skype

Skype, телефон за комуникација преку Интернет има над 100 милиони регистрирани корисници.

Аница Солева

Skype, телефон за комуникација преку Интернет има над 100 милиони регистрирани корисници. Компанијата чиј сопственик е eBay во септември 2005 имала околу 54 милиони корисници.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »