речник контакт

И Велес ќе добие стрит вју на гугл

Како и поголемите градови во светот и Велес ќе го има со оваа опција

Петар Печков

Две возила со блеградски регистерски таблички,  на google maps, преку  програмот Street view  денес го фотографираа Велес.

Фотографиите се од 360 степени од просторот, и посетителот може  виртуелно да се прошета низ градот со помош на овој програм.  

Останува само време кога овие фотографии  ќе се обработат и закачат, па да видиме како сето тоа изгледа, виртуелно 

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »