речник контакт

И велешките средношколци беа дел од матурската парада

Повеќе од 26 илјади учесници од 66 града од Балканските земји: Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Србија, Буигарија и Македонија, го одиграа штраусовиот „квадрил“

Петар Печков

Повеќе од 26 илјади учесници од 66 града од Балканските земји: Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Србија, Бугарија и Македонија, го одиграа штраусовиот „квадрил“

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »