речник контакт

И градежното земјише во Речани по едно евро од м2

Градежно неизграденото земјиште во индустриската зона Речани 2 се најде на лицитација

Петар Печков

Министерството за транспорт и врски понуди на јавна лицитација 18 парцели во индустрисакта цена Речани 2 по цена од 1 евро за м2.

Градежното земјише е со намена за магацини, скалдишта и прозивдоство. Парцелите се со големина од 802  до 1150 и цена од 49 илјади до 70.1 илјaда денари.

 

АНКЕТА »

Каде одмарате летово?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »