речник контакт

КАЛИОПИ - Unplugged

Сите љубители на [b]Калиопи [/b] можат да го проследат нејзиниот Unplugged концерт на [b]28 декември (среда) 2005 [/b] во Општина Велес, со почеток во 19.00 часот. Исто така, ќе има и промоција на книгата „Дениција“ од академик Петре М.Андреевски. Влезот мислам дека е бесплатен :)

Аница Солева

Сите љубители на [b]Калиопи [/b] можат да го проследат нејзиниот Unplugged концерт на [b]28 декември (среда) 2005[/b] во Општина Велес, со почеток во 19.00 часот. Исто така, ќе има и промоција на книгата „Дениција“ од академик Петре М.Андреевски. Влезот мислам дека е бесплатен :)

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »