речник контакт

Кабаре Ин

Идејата на Солето беше во случувања да се пишува на едно место за сите кафани!!! Ама... (Овде ќе прекинам, иако иам многу да кажам на оваа тема! Ама знам ќе ми речат ПАК - „Магаре многу јадеш....... Ѓеврек!!!“) Како и да е еве повелеле!

lj lkjl

Идејата на Солето беше во случувања да се пишува на едно место за сите кафани!!! Ама... (Овде ќе прекинам, иако иам многу да кажам на оваа тема! Ама знам ќе ми речат ПАК - „Магаре многу јадеш....... Ѓеврек!!!“) Како и да е еве повелеле!

АНКЕТА »

Дали 8-то место на ФК Борец во Првата лига ги задоволи вашите очекувања?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »