речник контакт

Како беше на етното во Баба

Со еден збор и две слики: СУПЕР!

Зоран Николов

Со еден збор и две слики: СУПЕР! Ама добро, може и коментари.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »