речник контакт

Како да ги одвикнете цигарите

Со оглед на тоа што 80% од пушачите пробаат или барем еднаш во две недели кажуваат дека сакаат да ги откажат цигарите, еве им добар пример како можат ефективно да престанат да пушат. За пушачките може да има контра-ефект.

Зоран Николов

Со оглед на тоа што 80% од пушачите пробаат или барем еднаш во две недели кажуваат дека сакаат да ги откажат цигарите, еве им добар пример како можат ефективно да престанат да пушат. За пушачките може да има контра-ефект.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »