речник контакт

Како да познаете кога некој ве лаже

Станете детектор за лаги за 15 минути!

Зоран Николов

[url=www.blifaloo.com/info/lies.php]http://www.blifaloo.com/info/lies.php[/url]

АНКЕТА »

Дали 8-то место на ФК Борец во Првата лига ги задоволи вашите очекувања?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »