речник контакт

Како да станеш студент

Техничко-технолошкиот факултет од Битола, на овој начин, со оваа фото копија, поставена заедно со плакати од починати или лекувам од реума до мајасил, ги повикува завршените средношколци да се запишат на оваа високо образовна институција која ќе има дисрепзирана настава во Велес.

Петар Печков

Техничко-технолошкиот факултет од Битола, на овој начин, со оваа фото копија, поставена заедно со плакати од починати или лекувам од реума до мајасил, ги повикува завршените средношколци да се запишат на оваа високо образовна институција која ќе има дисрепзирана настава во Велес.

Вистинско место за плакатирање, кое е „најчитано“ од завршените матуранти. Затоа и не изненадува што на првиот уписен рок за овој факултет имало пријавено само 1 со букви еден. Можеби после ова бројката на пријавени ќе се зголеми, откако привот уписен рок беше најавуван на електронските медиуми пред и по вестите, кои се „страшно“ многу гледани од завршените средношколци.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »