речник контакт

Како изгледа новиот Општински комитет на ВМРО ДПМНЕ

Од стариот останале само девет лица, се друго е ново

Петар Печков

 Бранот на промени изгледа удри силна промаја во ОК на ВМРО-ДПМНЕ и донесе многу нови лица во највисокото партиско раководство на ВМРО-ДПМНЕ за Велес. Ева како тој изгледа

OK ВМРО-ДПМНЕ


1. Славчо Чадиев Претседател магистер по дефектологија
2. Александар Колев член, доктор  потпреседател
3.Томе Јаневски член, градежен инжињер секретар
4. Татјана Љапова  дефектолог
5. Ѓорѓи Коџабашиев Пратеник
6. Горан Петров Градоначалник
7.  Ацо Петров член магистер по економија
8. Елизабета  Чуповска Претседател на УЖ економист
9. Саздо Трајковски Претседател на УВ
10. Живе Катранџиев Претседател на УМС студент
11. Јордан Витанов член   директор на театарот
12. Гоце Бузалков член доктор интернист  потпреседател
13. Гордан Стојчевски член професор
14. Драган Наков член стопанственик
15.  Надица Трајкова  член, социјален работник
16. Бобан Коруновски член
17. Марко Колев член  професор
18. Митхат Мемиќ член  професор
19. Тања Трајковска член магистер по право
20. Пепица Амбаркова член
21. Ванчо Граматов член доктор специјалист
22. Ефимија Југова член професор
23. Елизабета Митревска  член  наставник
24. Валентина Делиманчева  Андреева член правник
25. Гајдова Марија член професор
26. Горан Наунчев член инжињер
27. Жаклина Цветковска член
28.  Васил Гемишов  член социјален работник
29. Иванка Славкова  член магистер


Комисија за спорт Панче Кумбев
Комисија за здравство  Др. Димче Бошковски
Комисија за право Бобан Пановски

 На првиот состанок на ОК присуствувал и градоначалникот Горан Петров, кој по две години отсуство дошол на средбата на највисокото партиско градско раководство.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »