речник контакт

Како се зборува во светот, а како кај нас

Ако го имате видено ова некаде, тогаш видете го како потсетување.

Зоран Николов

Драг колега, долго не сме се виделе. [b]Кај си бе пизда ти материна![/b] Малку предолго чекав, ама нема проблем. [b]Кај си бе да ти ибам![/b] Господинот е многу образуван. [b]Абе он е педер.[/b] Мислам дека не ги согледавте сите аспекти на договорот. [b]Да ти ибам ќоравиот.[/b] Мора да се шегувате. [b]Ај не сери.[/b] Не, никако не сте во право. [b]Да ми го пушиш.[/b] Информацијата која што ја имате не одговара на фактичката состојба. [b]Не јади гомна.[/b] Вашата секретарка е многу шармантна. [b]Абе го ебеш ти ова или не?[/b] Пријатен ручек. [b]Диши малку бе говедо![/b] Која функција ја има господинов во фирмата? [b]Кој курац е овој овде бе? [/b] Во моментов не сме заинтересирани за реклама. [b]Шо кур ќе ми е реклама. [/b] Сметам дека неговото мислење не треба да се земе в предвид. [b]Кој го ебе него. [/b] Оваа зделка е лесно остварлива. [b]Ова е пичкин дим. [/b] Ова не е можно. [b]Жими куров. [/b] Не сме во можност да ви дадеме роба на одложено плаќање. [b]Да ти го дадам мојов на одложено. [/b] Мислам дека законот не треба да се уважи. [b]Кој го ебе законот. [/b] Конечно! [b]Фала курцу! [/b] Извини. [b]Јеби га. [/b] Господинот нема големо влијание. [b]Може да ми се фати. [/b] Благодарам многу. [b](непознато) [/b]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »