речник контакт

Како функционираат работите

Научете самите како функционираат работите. Има за компјутери, наука, здравје, финансии... [url=www.howstuffworks.com]Видете и самите[/url].

Зоран Николов

[url=www.howstuffworks.com]www.howstuffworks.com[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »