речник контакт

Како изгледаат спортските објекти од Олимпијадата во Атина 10 години потоа

Руинирани и напуштени

Петар Печков

 Низ фотографија како изгледаат олимиските објекти од Олимпијадата во Атина 2004-та..

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »