речник контакт

Кит во природна големина!

На следниот линк можете да го видите китот во природна големина, само треба да ја одредите позицијата што ќе ја набљудувате. Ако се размрдате повеќе со „мишко“, ќе ја видите и пораката...

Зоран Николов

На следниот линк можете да го видите китот во природна големина, само треба да ја одредите позицијата што ќе ја набљудувате. Ако се размрдате повеќе со „мишко“, ќе ја видите и пораката...

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »