речник контакт

Кои се кандидатите за директор на ЈВП Лисиче

Дванаесет лица сметаат дека можат да го водат ова водостопанско претпријатие

Петар Печков

По конкурсот за директор на ЈВП Лисиче се пријавиле: Никола Стојанов, Ѓорѓи Аврамов, Тодор Тодоров, Ацо Петров, Златко Крлев, Елизабета Караколева,  Павле Лазов, Иван Синадиновски, Коста Јанев, Бобан Пановски, Ангел Сараулев и Љубомир Ракиџиев.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »