речник контакт

Кои се среќните добитници на 8-те социјални стана

Министерството за транспрот и врски ја објави конечната ранг листа на 8-те добитници на станови наменети за социјални случаи, изградени во населбата Тунел 2.

Петар Печков

Министерството за транспрот и врски ја објави конечната  ранг листа на 8-те добитници на станови наменети за социјални случаи, изградени во населбата Тунел 2. За нив конкурираа 216 лица од кои условите ги исполнија 85 за да во конечниот изсбор влезат 78 семејства а првите 8 рангирани се:

1. Тодорче Коцев  65 (бодови)
2. Раде Николов 65
3. Грозда Миланова  65
4. Сашко Ванчевски 65
5. Елизабета Веселинова  65
6. Маргарита и Зоран Тасевски  65
7. Даниела Крстева  65
8. Александар Камишев  65

нека им е честито

додека несреќното 9-то место го доби  Васа Коџабашиева  60 а потоа следи поголема група лица кои имаат по 55 бодови.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »