речник контакт

Колекција на HQ wallpapers

Еве една колекција на HQ wallpapers од која никој нема да остане рамнодушен...

Никола Солев

Еве една колекција на HQ wallpapers од која никој нема да остане рамнодушен... [url=rapidshare.de/files/20169936/xpstylewalls120.rar.html]Линк 1 Rapidshare (35MB)[/url] [url=www.megaupload.com/?d=G1C9WJFZ]Линк 2 Megaupload (35MB)[/url]

АНКЕТА »

Велес е еден од малкуте градови во Македонија, кои немаат пешачка зона во центарот на градот. Дали сте за улица 8-ми септември од Сармаале до споменикот на Илинденците да биде затворена за сообраќај а тој дел пешачка зона?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »