речник контакт

Компир или рака

Може секој да си го толкува како сака

Петар Печков

Игра на природата. Ова е фотографија од компир, кој може да се гледа и како рака со пет прста. Компирот е сопственост на пензионираниот професор Ангел Жабев, кој го нашол на неговиот имот во селото Војница.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »