речник контакт

Конечно! На општо (е богами не)задоволство!

Конечно нешто аир да видиме! Колку се израдував за новиот...

Зоран Николов

Конечно нешто аир да видиме! Колку се израдував за новиот секс пакет на МТ Нет! Сега можете и вие да си изберете кој секс ќе ви го удрат и како ќе ви ги соберат парите! Ако се јавите во следните 10 минути, ќе добиете гаранција дека 2 години нема да можете да си седнете на газот (ако ви е евтино, можете да се обидете и да симнете нешто). Ова ми личи како да ти дадат Форд Ескорт од некоја рент-а-кар фирма со еден литар бензин... за цена која соодветствува за Ферари. Арно ама, нема друга рент-а-кар фирма и ако сакате да се возите две години, морате да го дадете г’зот под кирија кај овие г’зловци. Ни нема спас уште сто години. Ај видете за што зборувам, ви се молам: [url=www.mt.net.mk/produkti/internetpristap/adsl/start.asp]http://www.mt.net.mk/produkti/internetpristap/adsl/start.asp[/url]

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »