речник контакт

Кој Ве информира, сите на едно место

На едно место, што е реткост, за Божик се собраа новинарите од Велес

Петар Печков

Ретка е можноста кога на едно место ќа се соберат сите новинари известувачи од градот. Тоа се случи кај Владиката Агатангел, за Божикното послание. И еве ги сите што работат за некој елетронски или пишуван медум од Велес, фалат само колегите од ТВ Здравкин и 5ФМ радио.

доле од лево кон десно: Даниела -Прес 24, Зоран Сител, Драгица ЦД Радио, Божана Радио Голди, Убавка Канал5, Стоилко Вечер, (втр ред) Дијана МТВ, Петре Дневник, Цобе Канал 21, Билјана Телма,  Николче МТВ, (најгоре) Орце ТВ Канал 21 и Диме Телма.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »