речник контакт

Кој го загадува езеро Младост

Од што е црвеникавата мрсна флека, ќе се најде ли сторителот?

Петар Печков

Оваа сабота дел од велешани прошетаа до езеро Младост.  Некои од нив беа сведоци на грда слика, која ја забележаа  и фотографираа. Сликите ги  испратија до  ТрМр. 

На првата плажа, на  влезот од езеро, еве што може да се види. Мрсна црвена флека.    Има неколку метри квадратни. Има надлежни нека откријат од кого е`  и што е` – порачаа излетниците .

 И претходните години се случувале вакви еко инциденти, кои немале разрешница.  

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »