речник контакт

Кој го облече Петре Прличко

Невкусен гест на некој наш сограѓанин

Петар Печков

Петре Прличко го облекоа. На неговата биста во Младинскито парк, од фотографиајта може да  се види, дека има заштитен светлечки елек. Од кого и да е, солена шега, која е невкусна, дрска и безобразна.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »