речник контакт

Кој рано рани

Започнаа работите за подготовка на Градскиот базен за летната сезона

Петар Печков

Иако има уше два месеци до вообичаениот почеток на сезоната за капење, која е по завршувањето на учебната година, Снупи, кој е концесионер на овој објект, ги започна активностите околу санација на евентуалните штети по зимската сезона.

АНКЕТА »

Каде одмарате летово?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »