речник контакт

Кој се најскапите фудбалери во Македонија

Кој колку вреди на фудбалскиот пазар во земјава. Не се вреднувани Ибраими, Пандев, оти играат во странство...

Петар Печков

Најскапи фудбалери во Македонија се: 

1. Горан Попов (Вардар) 1.320.000 евра

2. Бобан Грнчаров (Вардар) 528.000

3. Арменд Алими (Шкендија) 440.000

4. Андреја Ефремов (Металург) 440.000

5. Дарко Велковски (Работнички) 440.000

6. Зајко Зеба (Шкендија) 396.000

7. Артак Дашјан (Вардар) 396.000

8. Стефан Вујчиќ (Работнички) 352.000

9. Драган Ѓоргиев (Хоризонт Турново) 352.000

10. Јордан Милиев (Шкендија) 352.000

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »