речник контакт

Ланската 2011 години низ слики ( прв дел)

За настаните кои предизвикаа најмногу интерес кај поосетителите на ТРМР ( сега со слики)

Петар Печков

Што беше најинтересно за Вас посетителите на ТРМР во првите шест месеци од ланската година

 За некои и со зборови,  на велешкиот пазар се случи магдоност да биде  поскап од портокалите, компирите од јаболката, словенско младинско гледалишче гостуваше во Велес на Импакт фестивалот, расчисена е дилемата за авторството на песната Велес, Велес убав град, Езерки од Хрватска имаа одличен концерт,  патник не сакал да изгасне цигара во возот па тој доцнел 40 минути, ТВ Здравкин славеше 20 години, радио 5ФМ 10 години... продолжува

АНКЕТА »

Дали ќе гласате на локалните избори, закажани за 17-ти октомври?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »