речник контакт

Летен салон на книгата

Пред Ликовниот салон велешани ќе можат да се снабдат со најновите изданија од македонските издавачи

Петар Печков

Градската библиотека Гоце Делчев е организатор на традиционалниот продажен летен салон на книгата.

Осум издавачи до четврток вечер до 20 часот на читателите им нудат интересни, нови и значајни дела.

Повеќе од илјада наслови се можност за збогатување на домашната библиотека и следење на светските трендови.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »