речник контакт

Летно сметање на времето

Овој викенд се менува сметањето на времето по летен распоред. Саатите се менуваат сабота спрема недела од 1:00 на 2:00. Значи ќе спиеме еден саат помалку :)

Зоран Николов

Овој викенд се менува сметањето на времето по летен распоред. Саатите се менуваат сабота спрема недела од 1:00 на 2:00. Значи ќе спиеме еден саат помалку :) Значи ефектот е дека се добива еден час повеќе дневна светлина од утрото и се префрла во попладнето, односно вечерта. И то.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »