речник контакт

Личност на неделата

[b]Име[/b]: Зоран [b]Презиме[/b]: Кимов [b]Прекар[/b]: Кимац [b]Возраст[/b]: 25 [b]Генерација[/b]: 1980/81

Зоран Николов

[b]Име[/b]: Зоран [b]Презиме[/b]: Кимов [b]Прекар[/b]: Кимац [b]Возраст[/b]: 25 [b]Генерација[/b]: 1980/81 [b]Завршив[/b]: Гимназија, Економски факултет [b]Работам[/b]: Нешто хонорарно додека не најдам сериозна работа [b]Навечер сум во[/b]: Stones, City [b]Хоби[/b]: Баскет, дружење, интернет [b]Девојка[/b]: Да

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »