речник контакт

Локатор за мобилни

Еве ви еден сајт каде што може да го лоцирате секој мобилен телефон и ќе ви отвори карта у детали каде се наоѓа корисникот. Сега Вашите мажи/дечковци, сопруги/девојки, нема кај да бегаат, само запишете го телефонот и ви покажува со грешка до 10 метри. Нема бегање, кликнете на линкот!

Зоран Николов

http://www.celtascortos.org/moviles/eng/index.htm
 
Бирај со 00389 7Х и телефонскиот број и одма го наоѓаш корисникот!

АНКЕТА »

Дали 8-то место на ФК Борец во Првата лига ги задоволи вашите очекувања?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »