речник контакт

Луда уметност

Па добро бе, алал да му е на овој Volcanic Penguin за ѓурултијата што се потрудил да ја направи. Само мрдајте со стрелката по белата површина и повремено кликајте.

Зоран Николов

Аха да, заборавив и сајтот да го ставам ----> [url=www.deviantart.com/view/14080073/]http://www.deviantart.com/view/14080073/[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »