речник контакт

Лустер за 2006 година!

Ова е предлог за нов дизајн на лустер, доколку „нашиве“ ја поскапат струјата а и не дај боже ја продадат ЕСМ. Прочитајте зошто овој лустер го нареков [b]„Лустер за 2006 година“ [/b]

Аница Солева

Пред се не ви треба голема инвестиција за да го поседувате овој лустер, а ќе заштедите многу! Потребни ви се само 6 свеќи од по 10 ден. (можете да си купите и поскапи) и еден упаљач или кибрит (можете да позајмите од сегашниве пушачи на кои верувам дека после Нова година веќе нема да им бидат потребни) и тоа е тоа! Ако не знаете како се користи овој лустер, слободно прашајте ги вашите постари т.е. баба и дедо, тие имаат големо искуство во тоа.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »