речник контакт

Македонски планинарски домови и експедиции

Темава ја ставам со цел да се популаризира планинарењето и движењето во природа, бидејќи има добар процент од народов што не знае ама баш ништо подалеку од урбаното лудило.

Зоран Николов

Темава ја ставам со цел да се популаризира планинарењето и движењето во природа, бидејќи има добар процент од народов што не знае ама баш ништо подалеку од урбаното лудило.

.::МКД-МОУНТ::. .::MKD-MOUNT::.

АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »