речник контакт

Малинов нов директор на ОУ Благој Кирков

В.Д. директори на училиштето во Иванковци и на ЈП Парк спорт

Петар Печков

Нов директор на Основното училиште Благој Кирков, по распишаниот конкурс  е Трајче Малинов, магистер по музика, кој досега беше директор на ОУ Стојан Стојчевски  Буридан во Иванковци.

На негово  место до распишување на конкурс и именување, за в.д. е поставен Трајче Недев дипломиран професор по географија на МПФ при УКИМ Св. Кирил и Методиј.

И ЈП парк спорт има нов в.д.  директор тоа е Златко Панчевски  доктор по хемиски науки. Тој доаѓа на местото од  Александар Дамчевски, кој си поднел оставка по неколку месеци работа на оваа позиција. 

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »