речник контакт

Мали зимски радости

Снегот кој во саботата попладне и вечер падна во Велес приреди задоволство за поголемиот дел велешани.

Петар Печков

Снегот кој во саботата попладне и вечер падна во Велес приреди задоволство за поголемиот дел велешани.

Ќе ги изземеме проблемите во сообраќајот, кои се стандардни бидејќи нас и снег во зимо не изнанедува.

За жал се што е убаво кратко трае, тaка и снегот бргу бргу замина, ама за кратко ги покри сите наши црнила. Низ неколку фотографии како изгледаше градот под снежна покривка.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »