речник контакт

Мангупски изум кој боли

Внимавајте кога седнувате во ресторан, оти локланите мангупи подготвуваат изненадување

Петар Печков

Не мало беше изненадувањето, кога во еден познат велешки ресторан, ја забележав оваа слика. на столчето беа поставени десетина чепкалки за заби. Но истите беа наместени со цел, кога гостинот ќе седне, да се боцне и повреди. Слични со столицата по боја, тие и не се приметуваат. Но и ако е шега, многу е болна, солена и непримерна. Затоа кога седнувате погледнете добри, на што ќе седите или што има на столчето.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »