речник контакт

Мартолци слави, нов општински првак

Од есен Мартолци во третата фудбалска лига југ

Петар Печков

 Последно коло

  Мартолци – Богомила   6:2
  Форца нова – Извор      3:2
  Илинден БС – Гемиџии 4:1
 Слободни Младост и Горски

 Т   А   Б   Е   Л   А
1.    Мартолци         14    13   1     0       47:14    40
2.    Извор               14     10    2    2       36.13    32
3.    Младост           14      6     3    5       24:20    21

4.    Форца Нова    14       5     4    5       26:25    19
5.    Богомила         14      5     3    6        19:30    18

6.    Илинден БС    14      2     4     8         9:27     10
7.    Гемиџии          14      2     2    10       22:36      8
8.    Горски             14      2      2   10       26:37      7

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »