речник контакт

Марфиевите закони

Сајт со сите Марфиеви закони. Ако фали некој, слободно кажете. [url=www.murphys-laws.com/murphy/murphy-teaching.html]Повеќе[/url]

Зоран Николов

[url=www.murphys-laws.com/murphy/murphy-teaching.html]Повеќе[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »