речник контакт

Марјанчо Николов останува претседател на ОО на СДСМ Велес

Тој оваа функција ја извршуваше и досега

Петар Печков

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев ги именуваше 18 претседателите на  Општински организации на СДСМ, меѓу нив и  за Велес. На оваа функција останува пратеникот Марјанчо Николов, кој на оваа позиција е од 2007-та година. 

Именуваните претседатели се избрани на Отворен повик за самокандидирање, односно низ внатрепартиска процедура.

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »