речник контакт

Маски за Прочка

На конкурсот на средното училиште Коле Неделковски се пријавиле 300 ученици

Петар Печков

Да создадеме успешна маска е насловот на манифестацијата која се организираше од средното училиште Коле Неделковски а по повод празникот Прочка.

На изложбата пристигнале преку 300 маски од учениците основци и средношколци од Велес, учениците од средното стручно училиште „Наце Буѓони“ од Куманово и од збратименото училиште „Станислава Сташица“ од Новогард,  Полска.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »