речник контакт

Меѓустанарски соживот

Текстов си бара еден коректор. Ама причината за негово лепење на тапет е галиба гнасна и извадена од просторот под лифтот.

Зоран Николов


АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »