речник контакт

Милиони на коцка во „Кодот на Да Винчи“

Ден Браун, мултимилионерскиот автор на „Кодот на Да Винчи“ е обвинет за „крадење“ на идеите за неговиот интернационален бестселер за кршење на авторските права. Денес ќе започне судењето.

Аница Солева

Ден Браун, мултимилионерскиот автор на „Кодот на Да Винчи“ е обвинет за „крадење“ на идеите за неговиот интернационален бестселер за кршење на авторските права. Денес ќе започне судењето.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »