речник контакт

Мицибуши АЅХ отпатува во Горно Оризари

Алдин Реч ја доби наградата од НЛБ Тутунска банка

Петар Печков

Жител  на велешко Горно Оризари, Алдин Реч е добитник на наградата на НЛБ Тутунска банка, автомобил Мицибуши  АЅХ .  Тој е извлечен од илјадниците учесници.  Интересно е кога тој ја направил трансакцијата.

  Купува од Нептун во Велес, производ во висина од 1,8 илјади денари. И тоа на 13-ти петок. Така  среќата ме посака, токму на овој ден - изјави добитникот Реч. 

Во наградната игра учествувале 48.239 трансакции реализирани од   13,538 клиенти во периодот од   15 октомври до 15 ноември, кога требало да  направат трансакција од  Мастеркард картичките,  од  најмалку 500 денари, во  платниот  промет  во земјава. Биле доделени и парични  награди во  износ  од  30 илјади, 10 илјади, 5 и 3 илјади денари.

АНКЕТА »

Велес е еден од малкуте градови во Македонија, кои немаат пешачка зона во центарот на градот. Дали сте за улица 8-ми септември од Сармаале до споменикот на Илинденците да биде затворена за сообраќај а тој дел пешачка зона?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »