речник контакт

Младост или Форца Нова, кој ќе биде новиот првак

Возбудлив финиш на општинската фудбалска лига, две кола пред крајот

Петар Печков

20 коло

Горски - Младост  1:3

Интернационал - Бирлик   0:2

Мартолци - Гемиџии  3:0  служб.

Илинден 55 - Форца Нова  0:3 служб.

слободни Илинден БС и Башкими

Т   А   Б   Е   Л   А

1. Младост                       17       11    3   3       32:21       36

2. Форца Нова                 16       10    4   2       34:10       34

3.Башкими                       17       10    3   4       44:33       33

4. Мартолци                     17        7    5   5        40:31       26

5.Илинден 1955               17        7    4   6        28:31       25

6. Гемиџии                       16        6    4   6        29:30       22

7. Бирлик                         16        6   1    9        33:38       19

8.Илинден БС                  16       5    3   8        52:39       18

9.Интернационал            16        4    3   9        29:38       15

10.Горски                         16       1   0   15       26:72         3

 

 21 коло

 

Фоца Нова - Мартолци

Гемиџии  - Интернационал

Бирлик -Горски

Младост - Илинден БС

слободни: Илинден 55, Башкими

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »