речник контакт

Младост лидер, Башкими на второто местo

Последно 11-то есенско коло

Петар Печков

Бирлик – Илинден БС                             2:4

Гемиџии – Горски                                    5:0

Форца нова – Интернационал                2:1

Башкими – Илинден 55                          3:0 служб.

Слободни Младост и Mартолци 07

 

Т А Б  Е Л А  есенски дел 

 1.Младост                     9     8      1     0      17: 6        25

 2.Башкими                   9     6      1     2      21:13       19

3.Илинден 55                9     5      2     2     15: 12       17

4. Мартолци 07             9     4      2      3      21:12       14

5.Форца Нова               9     3      3      3      10:  7        12

6. Гемиџии 1903           9     3      3     3     17:19        12

7.Илинден БС               8     3     1      5      25:20        10

8.Интернационал         8     2      1     6       12:20          7

9. Бирлик                      8      2     1     6       18:24         7

10.Горски                      8      1     0     8       13:36       3

 

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »