речник контакт

Младост останува на врвот, Мартолци и Младост го бркаат

В недела дерби Младост - Гемиџии и дербито на Азот, Богомила - Мартолци

Петар Печков

По единаесеттото коло на ОФЛ нема промени на табелата, постигнати се очекуваните резултати.Интернационал – Илинден БС  3:0
Форца Нова – Бирлик  2:1
Мартолци – Башкими    2:1
Гемиџии – Богомила  1:0
Горски – Младост    3:5


Т  А  Б  Е  Л  А

  1.  Младост                       11     8    3   0       24: 09        27
  2. Мартолци                     11     8    2   1       30: 12         26   
  3. Гемиџии                       11     8    1   2       32:12         25 
  4. Форца Нова                  11     6   1    4       18:16         19
  5. Интернационал           11     5    1   5       20: 17        16
  6. Башкими                      11     4    2   5       18: 16       14
  7 Богомила                       11      4   0    7       18:27        12
  8. Илинден БС                 11      2    2    7      13 :22         8
  9. Горски                          11     1     2    8       18: 40        5
10. Бирлик                          11     1    2    8         9 :30         5


Идно коло 06.04

Илинден – Горски
 Младост – Гемиџии
 Богомила – Мартолци
 Башкими – Форца
 Бирлик - Интенационал

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »