речник контакт

Младост убедливо на врвот на ОФЛ

Поради два неодиграни натпревари екипата на Богомила се исклучува од лигата

Петар Печков

Во седмото коло на  Општинската фудбалска лига Велес, постигнати се следните резултати:

Илинден БС – Интернационал 6:0
Гемиџии –Башкими  1:3
Младост – Мартолци 1:0
Бирлик – Илинден 55 2:3
Форца Нова – Богомила 3:0 службено
Горски слободен

Т А Б  Е Л А  по седмо   коло
 1.Младост                     7     6      1      0        14.  3       19
 2.Башкими                    7     4     1      2         16:12       13
 3.Илинден 55               6     4      1      1        12:  8       13
 4.Форца Нова              6     3      1      2         10: 4        11
5.Интернационал         6     3      1      2         15:14       10
6.Илинден БС               7     2     1      4          19:16        7
7. Мартолци 07             6     2      1      3         11:10        7
 8. Гемиџии 1903          6     1      3      2          7:11         6
 9. Бирлик                      6     1      1     4          10:14        4
10.Горски                      6      1      0     5          8:18          3

 Наредно коло 1-ви 2-ри ноември
 Башкими – Форца нова
 Илиндне 55 –Гемиџии
Интернационал – Младост
 Горски – Илинден БС
Мартолци – Бирлик одложена

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »