речник контакт

Моника Андова е вешта жена на Велес за 2020 (фото)

Андова победи со аранжирање на маса насловена ,,Свадбен венец,,

Петар Печков

Вчеравечер се одржа 27-то издание на манифестацијата Вешта Жена за Велес. Годинашен победник е Моника Андова со маса насловена ,,Свадбен венец,,.   

Моника која ќе прави свадба во јуни, и од тие причини победничката маса ја насловила токму така. 

На годинешното издание Вешта жена учествуваа четири велешанки. 

Завршната манифестација ќе се одржи, во првата половина на месец мај, во манастирот Лешок.

Сите учеснички добиваат како награда викенд патување за Хвар -Хрватска. 

Организатор беше манифестацијата ,,Вешта жена,, од Тетово заедно со Организацијата на жени од Велес. 

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »